esmaspäev, november 10, 2008

PÖFF2008 stardib

Aeg on sellel filmiblogil kolme aasta tagant üles ärgata. Põhjus lihtne, «Mõtelused» on sel aastal jälle PÖFFi ametlik blogija. Tõmbasin «Filmiarvustused» blogile ka uue kuue selga, lisades Google-vidinaid, mida oma põhiblogile mittestandardse kesta tõttu pole lisanud. (Netist leitud ja omalt poolt palju muudetud kesta on suur töö ümber tõsta) Suur oli mu hämming, et vaatamata google-vidinatele on blogi kuidagi ilmetu. Siis mõistsin. Kolm aastat tagasi ei olnud mu blogis mitte ühte pilti! Kuidas toona ilma foto või pildita blogida sai, eriti kui tegid juttu filmikunstist? Aeg on edasi läinud.

2005. aastal käisin PÖFFi ühe nädala jooksul ligi neljakümmet filmi vaatamas ja sain väikese "mürgituse" filmidest, seetõttu 2006 puhkasin. 2007. aastal olin palju hõivatud ja magasin maha, ilmselt oli ka reklaami vähe. Sellel aastal valiti Tallinnast 5 blogijat. Blogijate esimene kogunemine on homme täna õhtul kell 18. Vahepealse kolme aastaga on ka blog.tr.ee arenenud. Polnud seni oma 2005. aasta detsembri postitusi blogi-puusse registreerinud. Avastasin üllatusega, et piisas kõigest selle blogi lisamisest filmikanalisse, kui juba osa kolme aasta tagauseid postitusi tõmmati automaatselt kanalisse. Äkki püüan aja leidmisel ka vanadele arvustustele mõne pildi lisada... Head lugemist ja häid filmielamusi PÖFFil!
[Pilt pärit EMT PÖFFi "PÖFF - Pimedate Ööde Filmifestival" lehelt]

11 kommentaari:

Trash ütles ...

Tore, sinu arvamust saab vähemalt usaldada.

Olev ütles ...

Mu filmide valik on spetsiifiline. Homme kuuleb lähemalt. Püüan jääda ikka eeskätt Hiina, Korea, Jaapani, Taiwani filmide juurde. Midagi vasukaaluks Hollywoodile, mida tuleb 2/3 mahust kõigist eesti telekanalitest.

Soprano ütles ...

Nüüd on teada juba kolm PÖFFi blogijat :) Hakkan kindlasti lugema. Lisasin ka lingi oma blogisse.

Anonüümne ütles ...

Ou suurepärane. Kindlasti jälgin sinu blogi.

Olev ütles ...

Kolme aastaga on Eesti filmi- ja kinoblogimises väga palju muutunud. Rõõm on naasta!

Olev ütles ...

Tere KazumiHarakiri! Leidsin tänu su kommentaarile veel ühe huvitava blogi, mille Eesti blogide loetellu lisasin.
Viimased 1,5 aastat olen väga palju USA kinnisvara/finantskriisi ja presidendivalimisi vaadanud. Korraks Pekingi Olümpia aegu oli mõneks nädalaks Hiina radaril. Nüüd aeg jälle Kagu-Aasiat jälgida kuna enne Bushi Valgest Majast välja kolimist USA-s midagi suuremat ei juhtu...

Anonüümne ütles ...

Tore teada, keda ma siis näen täna. Edu sulle samuti. Päris šokeeriv on see, et sa 40 filmi peaaegu ära vaatasid, suht jõhker ikka...

Olev ütles ...

Mitte ainult ei vaadanaud, vaid ka analüüsisin ja kirjutasin vaatamisel tekkinud mõtteid ja tundeid kokku. Lõpuks leidsin, et kirjutan neist filmidest, mis mind mingil moel mõjutasid. Kuna kõigist ei jõudnuks kirjutada, siis seadsin filtri tihedaks avaldades postitused filmidest, mis said minult vähemalt 6 punkti kümnest võimalikust. Ehkki mõned avaldamata jäänud võiks ajaliselt distantsilt üle käia ja avaldada... Sellel aastal püüan paremat eeltööd teha, et mitte huupi märki tabada ning piirduda 15-18 filmiga.

Karmen ütles ...

Läheb tihedaks lugemiseks. Edu ka blogimisel :)

Metsavana ütles ...

Paar pilti ka veel juurde ja täiuslik. Mõnusad postitused olid igaljuhul varasemad. Jään suure huviga uusi ootama.

Olev ütles ...

Kolm aastat hiljemgi on mõnus lugeda ja film meenub märksa eredamalt. blogipostituse lati liiga kõrgele ajamisega tegin vist karuteene blogile, kuna ülejäänud filmide kohta mõnerealised arvamused tundusid avaldamiseks nii lahjad olevat ja edaspidi plaanis olnud ka mujalt nähtud paremate filmide arvustuste jooksev lisamine oli selle võrra raskem, kuna nõudnuks suuremat vaeva ja aega süüvimiseks...
Tollal oli mul kahju, et need toredad arvustused jäid tähelepanuta ja ega ka PÖFFi blogi vist suuremat lugejaskonda tookord pälvinud.

 
Blog.tr.ee